Tusen tack/ Tuhannet kiitokset!

Tusen tack för det stora förtroendet jag fick i riksdagsvalet. Denna gång räkte det inte hela vägen men varje röst är otroligt viktig.

Politik är ett maraton, inte en sprint och arbetet för ett bättre samhälle fortsätter, nu inom lokalpolitiken i Borgå och om 4 år kommer jag göra mitt allt för att vara Borgås och Östranylands nästa riksdagsledamot.

Fortsätter uppdatera min hemsida så häng gärna med 🙂

Tuhannet kiitokset teille kaikille jotka päätitte osoittaa ainoan äänenne juuri minulle! Tällä kertaa äänet eivät riittäneet perille saakka mutta työ paremman yhteiskunnan puolesta jatkuu.

Politiikka on maratoni eikä sprintti ja nyt keskitytään paikallistason politiikkaan, siihen että Porvoon asiat hoidetaan hyvin ja että Porvoosta tehdään vielä parempi paikka asua ja elää. Neljän vuoden päästä lupaan tehdä kaikkeni sen eteen että minä olisin Porvoon ja koko itä-uusimaan seuraava kansanedustaja.

Jatkan sivujen päivittämisen myös nyt vaalien jälkeen. Mikäli aikani riittää ajattelin myös perustaa blogin jossa pohdin ennen kaikkea työn ja perheen yhteensovittamista, niin kutsuttuja ruuhkavuosia ja niiden aallolla elämistä.

Comments are closed.