Olemme kaikki erilaisia, mutta jokainen on samanarvoinen

I mitt Finland faller ingen utanför samhället utan alla är en aktiv och betydande del. Alla ska ha lika möjligheter att påverka och vara en del av samhället. Ingen ska känna förtryck eller kränkas för sina åsikter, sin sexuella läggning, utseende, språk eller annat som definierar individen.

Jokainen on taustasta, sukupuolesta, iästä, uskonnosta, vakaumuksesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kulttuurista, ihonväristä kielestä tai muusta riippumatta samanarvoinen.

Minun yhteiskunnassa kaikilla on mahdollisuus pärjätä ja jokaisella on oikeus löytää itselleen mieluisan työn ja/tai saada koulutusta. Suomeen tarvitaan lisää monikulttuurisuutta ja sitä myötä myös lisää maahanmuuttajia. Meidän tulisi nostaa pakolaiskiintiötä ja tunnustaa solidaarisuutta. Emme saa olla tässä asiassa itsekkäitä. Ihminen joka joutuu jättämään kotimaansa, syystä riippumatta, ansaitsee mahdollisuuden aloittaa alusta ja hän ansaitsee yhteiskunnan missä voi kasvaa,kehittyä ja elää turvallisesti.

Minä toivon että maailman lapset ja nuoret kasvavat kulttuurissa missä kaikki otetaan huomioon ja missä kaikki hyväksytään sellaisena kuin he ovat! Jokaisella on oikeus kuulua ja olla osa yhteiskuntaa.

Comments are closed.